Rüyada kara sularda yüzmek

Rüyada kara sularda yüzmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet eder.

Rüyada kara sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada kara sularda yüzmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara suda yüzmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sorunlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara denizde yüzmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Rüyada karanlikta yüzmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara sular görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara su görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments