Rüyada soğuk suda yüzmek

Rüyada soğuk suda yüzmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, verimin ve bereketin geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk suda yüzmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada soğuk suda yüzdüğünü görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suda yüzmek güç alacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suda yıkanmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işarettir.

Rüyada soğuk denizde yüzmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpüklü suda yüzmek kişisel problemlerini çözeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Rüyada şifalı suda yüzmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada karlı suda yüzmek büyük bir ortaklık yapılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments