Rüyada karanlikta yüzmek

Rüyada karanlikta yüzmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada karanlikta yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada kara sularda yüzmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada karanlikta yüzmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara suda yüzmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara denizde yüzmek allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kara bir deniz görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulur.

Rüyada kara ördek görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada kara üzüm salkımı görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments