Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek mesleğindeki başarısının artacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek maddi zarara gireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna inanılır.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hayallerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mekselina

Merhaba rüyamda bir evden çıkarken kıyafetimin içide sağ kolumda kurbağa ve kaplumbağaların çıktığını gördüm sanki biri onları oraya koymuştu ve ben farkedip hepsini o kapı eşiğinde geri çıkarıyordum

Anonim

Rüyamda kaplumbağanın kurbağa gibi zıpladığını ve beni kovaladığını gördüm.

Hatice aksöz

Rüyamda kaplumbağanın kurbağayı kovaladığını ve kurbağanın benim içime hopladığını gördüm.