Rüyada kapıdan cıkmak

Rüyada kapıdan cıkmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işe başlanacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada kapıdan cıkmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada kapıdan cıkmak üzüleceğine ve ağlayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada cığ düşmesi görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesine cıkmak yaşamının yoluna gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada dağa cıktığını görmek düşünmeden adımlar atayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizden cıkamamak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı cıkmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada evin damına cıkmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada merdivende cıkmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments