Rüyada cığ düşmesi görmek

Rüyada cığ düşmesi görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cığ düşmesi gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Rüyada cığ düşmesi görmek yoksul için zenginliğe, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eve cıkmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalı cıkmak oğlu evli ise boşanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada cıkma teklifi etmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kapıdan cıkmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstüne cıkmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada altın cıkarmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments