Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi olanakların artacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak kendisine fazlaca kar getireceğine, çalışmalarının artacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gelinlik duvağı takmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, endişeli durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik duvağı görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, işlerin kara geçeceğine yorulur.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalettir.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments