Rüyada kanat dövmesi görmek

Rüyada kanat dövmesi görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, tartışmalı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kanat dövmesi gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada kanat dövmesi görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yılan dövmesi görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövme pilavı pişirmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini dövmeli görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına inanılır.

Rüyada siyah dövme görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dövme yaptırdığını görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevgilide dövme görmek büyük kayıplara uğrayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments