Rüyada kanarya yakaladığını görmek

Rüyada kanarya yakaladığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük başarılara kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya yakaladığını gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işaret eder.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek ikinci bir şans vereceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak şansın kaçacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada mavi kanarya görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan kanarya görmek allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya yumurtası görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste kanarya görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments