Rüyada kanarya yumurtası görmek

Rüyada kanarya yumurtası görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada kanarya yumurtası gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Rüyada kanarya yumurtası görmek yokluğa düşeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öten kanarya görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Rüyada kafeste kanarya görmek çocuklarının fazla olacağına, alkış alacağına alamet eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli kanarya görmek güzel davetler alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Rüyada iki kanarya görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mavi kanarya görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments