Rüyada kanarya yavrusu görmek

Rüyada kanarya yavrusu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dertlerinin unutulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya yavrusu gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek huzur ve mutluluk bulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kanarya görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak el attığı her işten zararla çıkacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kanarya görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada kafeste kanarya görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisiyle övüneceğine yorulur.

Rüyada kanarya görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Rüyada siyah kanarya görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulur.

Rüyada büyük kanarya görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments