Rüyada akan kanal görmek

Rüyada akan kanal görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kısmetli bir işe atılmaya, kısa sürecek bir işe gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada akan kanal gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada kanaldan akan su görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işarettir.

Rüyada akan kanal görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına inanılır.

Rüyada kanal yapmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kanalda su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada kanal açmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanalda yüzmek kazancının azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada kanal görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kanala atlamak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments