Rüyada mavi bornoz görmek

Rüyada mavi bornoz görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, saygınlık elde edeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada mavi bornoz gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada mavi bornoz görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bornoz giymek parasının ve canın güvende olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah bornoz görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada pembe bornoz görmek çok büyük destek vereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Rüyada bornozlu erkek görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet eder.

Rüyada havlu ve bornoz görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments