Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak çok büyük mutluluk duyacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevinç ve mutluluğa, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada boğulanı kurtarmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, kötü günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kalp kırıklığına neden olacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments