Rüyada boğulanı kurtarmak

Rüyada boğulanı kurtarmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtarmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments