Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada arkadaşını boğulurken kurtarmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret eder.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak elinden gelen herşeyi yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments