Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Rüyada kalemle yazı yazmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına inanılır.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments