Rüyada sarı kalemle yazı yazmak

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, itibarın sarsılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak maddi yükümlülüklerin artacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments