Rüyada mavi kalemle yazı yazmak

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalettir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalemle yazı yazmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments