Rüyada aslanı kafese koymak

Rüyada aslanı kafese koymak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanı kafese koymak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada aslanı kafese koymak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerinde bereket olacağına işarettir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercini kafese koymak çok büyük zorluklar atlatacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına alamet eder.

Rüyada kediyi kafese koymak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments