Rüyada kafesde kuşlar görmek

Rüyada kafesde kuşlar görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işarettir.

Rüyada kafesde kuşlar gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kuşu kafeste görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments