Rüyada kafasız kedi görmek

Rüyada kafasız kedi görmek tartışmalı bir işe girileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sebep olacağına, malının da eksilmeyeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada kafasız kedi gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada kopmuş kedi kafası görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine rivayet eder.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasında kedi görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada kedi görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kedi kafası görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada iki kafalı kedi görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kafasını koparmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments