Rüyada ölü kedi kafası görmek

Rüyada ölü kedi kafası görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işarettir.

Rüyada ölü kedi kafası gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Rüyada ölü kedi kafası görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Rüyada kafası kopuk kedi görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada kedi görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada kedi kafası kesmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kızına daima sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kafasını koparmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kafasını koparmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Rüyada kafası olmayan kedi görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments