Rüyada kafasında kedi görmek

Rüyada kafasında kedi görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, rütbenin yükseleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, önemli işlere imza atacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada kafasında kedi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek yaşanan sorunların sona ereceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada kedi görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kafasız kedi görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek güzel bir haber almaya, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafasında kedi görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kafanın üstünde kedi görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments