Rüyada güvercin kafası koparmak

Rüyada güvercin kafası koparmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, huzurlu günlerin geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Rüyada güvercin kafası koparmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kafası görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin kafasını koparmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin kafası koparmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, malının artacağına işarettir.

Rüyada güvercinin kafasını koparmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada güvercin kafeste görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin çiftleşmesi görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments