Rüyada karga ve güvercin görmek

Rüyada karga ve güvercin görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, büyük kazançlar sağlayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga ve güvercin gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Rüyada güvercin ve karga görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karga ve güvercin görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga sesi görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga öpmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil karga görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz karga görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Rüyada kargayı evden kovmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargalar görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments