Rüyada konuşan güvercin görmek

Rüyada konuşan güvercin görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada konuşan güvercin gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşan güvercin görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada güvercin ve yumurtası görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada güvercin yavruları görmek sarsılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasında güvercin görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Rüyada güvercinle uçmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments