Rüyada güvercinin kafasını koparmak

Rüyada güvercinin kafasını koparmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Rüyada güvercinin kafasını koparmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin kafasını koparmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına alamet eder.

Rüyada güvercin kafası görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada güvercin kafası koparmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına inanılır.

Rüyada güvercinle oynamak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments