Rüyada erkek kadın memesi görmek

Rüyada erkek kadın memesi görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin rahat edeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada erkek kadın memesi gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada erkek kadın memesi görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın memesi görmek gözünün yaşını sileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının memesini görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt içmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek zengin olunacak bir işe girileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesini sıkmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments