Rüyada kadının kıçını görmek

Rüyada kadının kıçını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zevki sefa içinde olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet eder.

Rüyada kadının kıçını gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Rüyada kadının kıçını görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet eder.

Rüyada kadın kıçı görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada bir kadının kıçını görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıçı açık kadın görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada birinin kıçını temizlemek yüceltileceği sözler duyacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıçını büyük görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada kocanın kıçını görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kıçına kına yakmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments