Rüyada kıçını büyük görmek

Rüyada kıçını büyük görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bereketli işlere gireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kendisini ona adayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada kıçını büyük gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada kıçını büyük görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada kıçına kına yakmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada kıçından kurt çıktığını görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kıçını göstermek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun kıçını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada birinin kıçını temizlemek büyük bir kazanca sahip olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kıçını boklu görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments