Rüyada bir kadının kıçını görmek

Rüyada bir kadının kıçını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, onlardan fayda göreceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının kıçını gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Rüyada kadının kıçını görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına inanılır.

Rüyada kıçı açık kadın görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalettir.

Rüyada bir kadının kıçını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kıçı görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıçta kıl görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıçını büyük görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kıçını yıkamak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın kıçını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments