Rüyada kocanın kıçını görmek

Rüyada kocanın kıçını görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın kıçını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Rüyada kocanın kıçını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada kocasının kıçını görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıçı açık kadın görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçından kurt çıktığını görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kıçını açık görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıçını öpmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kıçını boklu görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada kıc görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments