Rüyada kadının ayağını öpmek

Rüyada kadının ayağını öpmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi zarara gireceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kadının ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada kadın ayağı öpmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının ayağını öpmek sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek prestij kazanılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments