Rüyada kadın kesildiğini görmek

Rüyada kadın kesildiğini görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada kadın kesildiğini görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ortağından ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada sırtından kesilmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kesildiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tosun kesildiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın kesildiğini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments