Rüyada kafasının kesileceğini görmek

Rüyada kafasının kesileceğini görmek hafifleyeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada kafasının kesileceğini gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek eskisinden de iyi olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kafası kesildiğini görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasının kesildiğini görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek sevinçli haberlere, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek buna rağmen kazanç getireceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments