Rüyada birinin kesildiğini görmek

Rüyada birinin kesildiğini görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Rüyada dudağının kesildiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada adam kesilirken görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kesildiğini görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kol kesilmesini görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments