Rüyada kadin kadin öpmek

Rüyada kadin kadin öpmek gelirinin artacağına, mutlu olacağınıza, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulur.

Rüyada kadin kadin öpmek gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Rüyada kadin kadin öpmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada üst katta oturmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok katlı otel görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada katy perry görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çatı kata çıkmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt katta oturmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dört katlı ev görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments