Rüyada jiletle saç kesmek

Rüyada jiletle saç kesmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, insanlarla tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada saçı jiletle kesmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada jiletle saç kesmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını jiletle kesmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada jiletle parmak kesmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle kesmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle elini kesmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments