Rüyada jiletle kesmek

Rüyada jiletle kesmek pişman olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada jiletle parmak kesmek işlerinin iyi gideceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek çok üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle kesmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını jiletle kesmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada elini jiletle kesmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kötü noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek allah katında günahlarının affolacağına, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments