Rüyada jiletle yüzünü kesmek

Rüyada jiletle yüzünü kesmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle parmak kesmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunu jiletle kesmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle kesmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada elini jiletle kesmek feraha ermeye, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçını jiletle kesmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Rüyada jiletle elini kesmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments