Rüyada jiletle parmak kesmek

Rüyada jiletle parmak kesmek borçların gittikçe artacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada jiletle parmak kesmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada jiletle parmak kesmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle kesmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, başka alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada jiletle elini kesmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini jiletle kesmek çok sevinçli haberler alacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kolunu jiletle kesmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada jiletle saç kesmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı jiletle kesmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments