Rüyada iyilik meleği görmek

Rüyada iyilik meleği görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, kar sağlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zor durumlara düşüleceğine, ondan faydalanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulur.

Rüyada iyilik meleği gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada iyilik meleği görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada melekten korkmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde melek görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda melek görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada meleğe aşık olmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşk meleği görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç melek görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüm meleklerini görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments