Rüyada meleğe aşık olmak

Rüyada meleğe aşık olmak amaçlarına nail olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, para pul sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada meleğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada meleğe aşık olmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada melekle öpüşmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada melekle konuşmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada melekle uçmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Rüyada melek yazısı görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın melek görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek ve şeytan görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments