Rüyada aşk meleği görmek

Rüyada aşk meleği görmek eve kapanacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kavgaların biteceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşk meleği gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Rüyada aşk meleği görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada platonik aşk görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşk şiiri görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada aşk büyüsü yapmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulur.

Rüyada aşk şiiri dinlemek güzel işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden aşk mektubu almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada aşk mektubu görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada aşk sözleri duymak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments