Rüyada gökyüzünde melek görmek

Rüyada gökyüzünde melek görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, işlerinin düşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde melek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada gökyüzünde melek görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Rüyada şeytan ve melek görmek alanında marka bir isim olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil melek görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada dört büyük melek görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada iki melek görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada cehennem meleği görmek para ve zaman ayıracağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments