Rüyada üç melek görmek

Rüyada üç melek görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, atılan adımların zarar getireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada üç melek gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada melek kolye görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azrail ve melek görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet eder.

Rüyada melekli kolye görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde melek görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek mikail görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nurdan melek görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments