Rüyada falda melek görmek

Rüyada falda melek görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada falda melek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada falda melek görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet eder.

Rüyada kahve falında melek görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek suretinde melek görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada melek gibi uçmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanı melek olarak görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ölüp melek olmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek melek görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek indiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iyi halin geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments