Rüyada sarhoş olmak

Rüyada sarhoş olmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işe zorla gidip geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, bereketli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sarhoş olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada sarhoş olmak istemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada babayı sarhoş görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada içip sarhoş olmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek kendini toparlayamayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sarhoş gibi olmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments