Rüyada iş kepçesi görmek

Rüyada iş kepçesi görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayallerin yarıda kalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş kepçesi gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Rüyada kepçe iş makinası görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada iş kepçesi görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kepçe kaşık görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada tahta kepçe görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulur.

Rüyada kepçeyle çorba içmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada kulakları kepçe görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Rüyada paletli kepçe görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments